Изтощителните диети били виновни за тежкото състояние на Черил Коул

Изтощителните диети били виновни за тежкото състояние, в което беше изпаднала британската поп певица Черил Коул преди няколко дни. Лекарите са убедени, че организмът на изпълнителката е можел да се справи много по-лесно със заболяването от ма

2010-07-16 21:00:47
Изтощителните диети били виновни за тежкото състояние на Черил Коул
Изтощителните диети били виновни за тежкото състояние, в което беше изпаднала британската поп певица Черил Коул преди няколко дни.

Лекарите са убедени, че организмът на изпълнителката е можел да се справи много по-лесно със заболяването от малария, ако не е бил толкова изтощен от непрестанните диети. Неправилният хранителен режим бил и основният виновник за заразата с малария, въпреки ваксината, която Черил е използвала преди да замине на почивка в Танзания.

В момента Черил се възстановява със специален хранителен режим, изготвен от лекуващите я лекари. Тя набляга предимно на храни, приготвени от нейната майка, която през последните дни е неотлъчно до дъщеря си.

В края на миналата седмица чаровната изпълнителка беше преместена от Лондонската болница по тропически заболявания в частна клиника, тъй като състоянието й се подобри.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия