Безплатен меден месец за първата аржентинска гей двойка

Град Мексико предложи безплатен меден месец на аржентинската двойка по случай приемането на новия закон. Младоженците разполагат с всякакви луксове в един от най-скъпите  курорти, Канкун (Мексико). В Сряда Аржентина стана първата латиноамерик

2010-07-16 20:56:33
Безплатен меден месец за първата аржентинска гей двойка
Град Мексико предложи безплатен меден месец на аржентинската двойка по случай приемането на новия закон. Младоженците разполагат с всякакви луксове в един от най-скъпите  курорти, Канкун (Мексико).

В Сряда Аржентина стана първата латиноамериканска държава, която легализира женитбата на хора от един пол. Самолетните билети на гей двойката ще бъдат напълно покрити от общината на Мексико Сити.

Други хотели доскоро не са приемали такива двойки, но вече почват да променят политиката си. Легализирането на гей сватбите започна още от 2009г., но не беше прието на първо четене.

След дълги дебати правителството стигна до заключението, че демокрацията не бива да бъде ограничавана. Също така политиците видяха в това добра финансова подкрепа от гей обществото.

Приемането на този закон може да накара много други двойки да излезнат пред обществото и да спрат да се крият, което за много е проблем, а за други няма никакво значение.

Мексико и Латинска Америка като цяло са много набожни и за тях гейството е свързано директно с Дявола. За да приемат закона явно са погледнали от друг ъгъл на нещата и са осъзнали, че това е човешко и не е нужно да се свързва с грехове и богохулство.
   Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия