Зак Ефрон- благотворителност

Закс (както го наричат приятели), посети рано сутринта млади баскетболисти от Атланта и игра с тях цяла сутрин. Зак се опитва да събере средства с благотворителна цел. Желанието му е да разпространи това на колкото може по-млади хора, за да участ

2010-07-15 16:34:22
Зак Ефрон- благотворителност
Закс (както го наричат приятели), посети рано сутринта млади баскетболисти от Атланта и игра с тях цяла сутрин.

Зак се опитва да събере средства с благотворителна цел. Желанието му е да разпространи това на колкото може по-млади хора, за да участват и те с помощта си.
Крадецът на млади женски сърца, а и понякога мъжки, обеща, че ще даде голяма част от хонорара си от новия филм "Charlie St.Cloud" за благотворителност, която е  свързана с борба срещу физическите увреждания при младите. Цял ден той говореше за целта си и за това, че иска повече хора да участват в социални организации и да се опитват да си помагат взаимно.

"Ние сме общество и трябва да си помагаме, ако 100 000 души дарят по 5 долара, ще можем да помогнем на голям брой млади таланти. Ако 1 000 000 души дарят по 10 долара, ще постигнем това, което искаме и то е  хората да си помагат в нужда, няма значение дали се познават или не." Тези силни думи на 17-гидшния всестранно развит талант достигнаха много сърца.

Не бива да сме бездействени, не бива да се обръщаме с гръб към света. Трябва да се осъзнаем и да си помогнем, само ние можем да го сторим, няма кой вместо нас.
Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия