Аманда Сейфрид е безсмъртна

Звездата от "Мама Миа" Аманда ще бъде  безсмъртна в новия филм, в който участва. Във филма се разказва за скрито общество, което спира да остарява като навърши 25 години. 24 годишната актриса ще е водеща роля в този нов филм на проч

2010-07-14 16:53:14
Аманда Сейфрид е безсмъртна
Звездата от "Мама Миа" Аманда ще бъде  безсмъртна в новия филм, в който участва. Във филма се разказва за скрито общество, което спира да остарява като навърши 25 години.

24 годишната актриса ще е водеща роля в този нов филм на прочутия продуцент Андрю Никол, който стана известен с хубавите си и качествени сай-фай трилъри.
Името на филма е "Im.mortal", което всъщност е  лека игра на думи. Като се махне точката в заглавието, думата става immortal, което значи безсмъртен .
В този филм героинята е отвлечена от бунтовник, неправилно обвинен в убийство на богат млад мъж.

Целият филм ще се играе от актьори, които са по-млади от 28 години . Може да сме сигурни, че Аманда ще се прадстави добре. Във всяка нейна роля тя приема всичко сериозно и работи винаги много усърдно, за да навлезе и разбере геройнята си. Радва ни това, че целият актьорски състав е от изгряващи млади звезди, които искат да се докажат. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия