Гласовитката успява да закърпи връзката си с бившите членове на Destiny’s Childs след дълги спорове, караници и скандали. На скоро те се изпокараха за куп неща, но успяха да намерят начин да се примирят и да се сдобрят. За нас може би тези разногласия изглеждат дребни, но за тях песните им и имиджа са най-важното. Все пак с това си изкарват хляба, колите и яхтите.

Проблеми с техни стари песни, които не са направени, но все пак правата на текстовете и музиката са притежание на всички членки на групата, изостриха отношенията им. Бионсе била взела част от текстове и музика и ги "приватизирала". Поне така казват повечето интернет медии.

Явно има някакво количество истина, защото след караниците и споровете са се помирили и се предполага, че е станало с подялба на приходите, а не с добри думички и гушкане. Намесят ли се пари и жени, работата става страшна. Това не прави Бионсе лоша или крадла. Всеки може да направи грешка или просто да не прецени обстоятелствата и последиците. Вероятно е скандалите дори да не са поради тази причина, а в мрежата просто да се въртят такива материали с друга (PR) цел.
Автор: Александър Ненов