Пиян мъж се опита да обязди крокодил

36-годишен австралиец се опита да обязди крокодил от зоопарка в град Бруум и по чудо се отърва само с едно ухапване по крака. Мъжът се почерпил солидно с алкохол в близката кръчма, след което се отправил към местния зоопарк. Той прескочил огра

2010-07-13 18:48:21
Пиян мъж се опита да обязди крокодил
36-годишен австралиец се опита да обязди крокодил от зоопарка в град Бруум и по чудо се отърва само с едно ухапване по крака.

Мъжът се почерпил солидно с алкохол в близката кръчма, след което се отправил към местния зоопарк. Той прескочил оградата на помещението, където били отглеждани два женски и един мъжки крокодил.

Първоначално пияният австралиец имал намерението само да погали влечугите, но след това го осенила идеята, че може направо да обязди един от крокодилите. Без да губи повече време той се метнал на гърба на 800-килограмовия мъжки екземпляр, но скоро след това кракът му бил захапан от соленоводния крокодил.

Мъжът извадил късмет и успял да напусне заграждението на влечугите, а след това се върнал в кръчмата, в която по-рано подпийнал. От там повикали линейка.

Безразсъдният австралиец бил откаран в болница, където претърпял сложна операция на крака.

Запознати обаче коментират, че той е извадил истински късмет, тъй като соленоводните крокодили са известни с това, че веднъж захапали плячката си, повече не я пускат. Всяка година в Австралия умират средно по двама души, разкъсани от огромните влечуги.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия