"Масив атак" в София

“Масив атак”, които ще забият на 15 юли в зала Фестивална в столицата, ще пристигнат ден по-рано в София. Групата, с която идва и неустоимата Мартина Топли-Бърд, ще отседне в “Триада’. Звездите сами са избрали хотела с

2010-07-13 16:12:39
“Масив атак”, които ще забият на 15 юли в зала Фестивална в столицата, ще пристигнат ден по-рано в София.

Групата, с която идва и неустоимата Мартина Топли-Бърд, ще отседне в “Триада’. Звездите сами са избрали хотела си, като Робърт дел Ная има изискване стаята му да е с подходяща гледка. Тъй като неговото хоби е фотографията, той има навика  да му се отдава  преди концерти нищо чудно скоро в блога му да видим снимки от София.

Грант Маршал пък има претенции само към размерите на банята си.

Бандата и екипът й ще имат 24-часово обслужване, като имат специално уточнено меню, включително и с български специалитети, като тези от свинско месо трябва да бъдат  специално  обозначени и отделени от другите.

Зад сцената ще им бъдат осигурени  английски чаеве, сок от нар, соево мляко, сезонни плодове и зеленчуци, шоколадови лакомства и дъвки. Любопитно е изискването им  там да има и местни национални и регионални вестници.

Всичко това ще бъде в 4 гримьорни с много огледала и пепелници, а обстановката  трябва да бъде като в бар.

“Твърдото гориво “ ще се състои от руска водка, джин, бял ром и 7-годишен кубински червен ром, известни световни марки вина и светли и тъмни бири. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия