Новия Еминем подкрепя гей браковете

До скоро Еминем бе силно против всичко "гейско", но явно вече гледа с други очи на света след като отказа всякакъв вид наркотик. Това беше доста трудно за него, отне му повече от 2 години да успее тотално да откаже лошите средства. Както си

2010-07-13 09:15:21
Новия Еминем подкрепя гей браковете
До скоро Еминем бе силно против всичко "гейско", но явно вече гледа с други очи на света след като отказа всякакъв вид наркотик. Това беше доста трудно за него, отне му повече от 2 години да успее тотално да откаже лошите средства. Както си познаваме Слим, той успя въпреки недоверието от всички. Главните причини за спиране на наркотиците бяха загубата на много фенове и приятели. След тази борба с дрогата, Еминем излезе като победител и се превърна от момче в мъж. Тогава Маршал шокира света като се обяви "ЗА" гей-браковете и като цяло "ЗА" гей обществото.

Като цяло до скоро той бе страшно против това и говореше "наизуст", както той сам казва. В една негова песен "Elevator" той обижда Ланс Бас, Адам Ламберт и Клей Ейкън. На наградите на MTV отмъщението идва под това ,Саша Барон Коен (от филма Бруно) облечен като ангел, бе спуснат по въжета директно на лицето на Еминем. Слим тогава скочи вбесен и напусна събитието много възмутен.

Той казва "Аз съм доста по-зрял от преди и вече ми е време да порасна и да разбера, че всеки човек има право на избор". Еминем се извинява и на всичките си близки, които е обидил и наранил през тежките периоди.

Ето, че "лошото момче" на рапа стана "лошият МЪЖ" на рапа. Той не е добра душичка. Новият му албум е страхотен и има доста "лошотийки" в него. Но това е Еминем, който познаваме и обичаме. И както казва Мистър Марш: "Никога не се предавай и никога не предавай близките си." Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия