Внимание! Фалшиви университети!

Българи, мераклии за диплома за висше образование,  масово са лъгани от фалшиви университети. Те масово заблуждавали кандидатите, че са акредитирани в съответната страна  и че водят обучението дистанционно. Има два вида такива &ldquo

2010-07-09 16:15:05
Внимание! Фалшиви  университети!
Българи, мераклии за диплома за висше образование,  масово са лъгани от фалшиви университети. Те масово заблуждавали кандидатите, че са акредитирани в съответната страна  и че водят обучението дистанционно.

Има два вида такива “университети”. Някои  от тях просто продават дипломи-менте, а други пък заблуждават, че  провеждат учебна дейност. Те отчитат дейност, като изпращат някакви материали по интернет на т. нар. студент, а после прибират огромни суми за тази “подготовка”. Цената  е най-малко  4000 долара.

С най-много ментета ни атакуват от Русия и Украйна. Не важат дипломите от “Тринити колидж” - Франция, Свободен  факултет по естествена медицина - Франция и  Международна академия за висша мода и изкуства - Рим. Международният научно-технологичен университет на Кингс също не е легитимен.  Той пък набира кандидати директно в България.

Не се признават дипломите на международно  бизнес училище “Хълт”, което се е преименувало веднага, след като е било разкрито, че е давало дипломи, отново нелигитимни, под името Университет “Хюрън”.

Така че, внимание! Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия