Ейми Уайнхаус външността си мени, но нрава не

Тъкмо си бяхме изградили ново, по-добро мнение за Ейми Уайнхаус и типично в свой непукистски стил тя реши да ни разочарава захвърляйки добрите обноски и женствеността. Повече от очевидно е ,че влизането в правия път е непосилна задача за скан

2010-07-09 13:09:28
Ейми Уайнхаус външността си мени, но нрава не
Тъкмо си бяхме изградили ново, по-добро мнение за Ейми Уайнхаус и типично в свой непукистски стил тя реши да ни разочарава захвърляйки добрите обноски и женствеността.

Повече от очевидно е ,че влизането в правия път е непосилна задача за скандалната певица.Явно Ейми има афинитет към това да деградира, навсякъде и по всяко време.

Певицата възобнови музикалната си кариера и отново има участия на сцена, но по-любопитното е какво направи на последното си изпълнение пред публика.Напи се с бира пред очите на феновете си. Не, че напиването е най-доброто нещо, което един изпълнител може да направи на сцената, но хубавото е поне, че не посяга към наркотиците, с които водеше толкова тежка битка.

Продуцентът на Ейми- Марк Ронсън й бил много ядосан заради това, че малко по-малко певицата се връщала към предишния си порочен живот.Свидетели разказват, че кавгата по между им е станала обществено достояние.Ронсън публично отправил критиките си, но вместо да се засегне от тях Ейми най-безцеремонно заявила, че тя знае най-добре как да живее живота си.

Интересно до къде ли ще стигне с опърничавия си характер и фаталното привличане, което изпитва към забранените плодове.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия