Нашествие на странни същества едва не предизвика катастрофа на самолет

Странен инцидент е има американски пътнически самолет, извършващ редовен полет от Чикаго за Лос Анджелис. На височина 14 000 метра той , едва не се сблъскал  с “много светещи крилати същества”, които го наобиколили. .. Въпреки

2010-07-07 22:04:25
Нашествие на странни същества едва не предизвика катастрофа на самолет
Странен инцидент е има американски пътнически самолет, извършващ редовен полет от Чикаго за Лос Анджелис. На височина 14 000 метра той , едва не се сблъскал  с “много светещи крилати същества”, които го наобиколили. ..

Въпреки, че случката веднага била засекретена Националната агенция за транспортна безопасност , откъдето изтекла информацията, е разпратила съобщение , с което информира летците на местните и международни авиокомпании за възможността от още поодбни  явления и ги  призовала да се отнесат сериозно към този феномен.

Броят на подобни явления може би ще нараства с приближаването на 2012 година, смятат експерти, когато астрономите очакват небивало повишение на слънчевата активност, а в календара на маите, това е краят на света.

Инцидентът бил описан и в отчета на пилотите, защото е имало реална опасност  лайнерът да катастрофира. 50-те неизвестни същества наобиколили самолета  и го съпровождали в продължение на 35 минути, Пилотът разказал, че създанията се появили от нищото и се носели в облаците. В своето радиосъобщение и писмения отчет, командирът твърдял, че съществата изглеждали така, както на старинните илюстрации в Библията. “Не се съмнявам, че това бяха ангели”, написал той в рапорта си.

По време на инцидента  пилотът  бил принуден да направи рязка маневра, в резултат на която двама пътници получили леки  наранявания. Командирът  твърдял, че иначе не би могъл да избегне пряк сблъсък.  От друга страна , обаче, той признал, че съществата били като че ли от частици пара и не е сигурен, че евентуален сблъсък би бил опасен.

Представители на духовенството пък  настояват да се разсекретят материалите за произшествието, защото тук ставало дума  не за летящ обект, а за посланици на небесата и послания от Бога, а хората имат право да знаят за това.

Засега никой не смее да рискува да разшифрова какво именно означава ангелското нашествие. Някои теолози, обаче, смятат, че масовата поява на ангели може да бъде предупреждение за бъдеща катастрофа. 
Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия