168 пици само за 60 минути

Готвачът от канадски произход- Боб Блъмър постави нов световен рекорд по бързо приготвяне на пици. По време на снимките на тв-предаване в Торонто, Боб е направил общо 168 броя пици.Заради постижението си ще бъде вписан в Книгата на рекордите на Ги

2010-07-05 18:24:56
168 пици само за 60 минути
Готвачът от канадски произход- Боб Блъмър постави нов световен рекорд по бързо приготвяне на пици. По време на снимките на тв-предаване в Торонто, Боб е направил общо 168 броя пици.Заради постижението си ще бъде вписан в Книгата на рекордите на Гинес.Канадеца подобри предишния рекорд с 26 броя повече.

В последните решаващи 5 минути, късметът напуснал сръчния готчав- развалила се фурната, в която изпичал пиците.Благодарение на светкавичната намеса на организаторите на шоуто бил намерен техник, който буквално за секунди отстранил проблема и така разчистил пътя на претендента.

В първото си интервю след подобряването на рекорда, Бламър споделил, че няма да се задоволи с постигнатото до момента.До края на годината той е запланувал да подобри още най-малко 5 рекорда в кулинарния бранш.

На родните зрители Боб Бламър е познат като водещ на предаването "Странстващият готвач", което вървеше в ефира на телевизия Фиеста.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия