Загледайте се в устните на хората, за да ги разгадаете

Забравете за врачките и хороскопите. Формата на човешките устни може да ви даде представа за хората около вас. 5000 годишно изкуство за четене по лицето става популярно все повече. Загледайте се в устните на хората, за да ги разгадаете.   Хора

2010-07-05 09:05:43
Загледайте се в устните на хората, за да ги разгадаете
Забравете за врачките и хороскопите. Формата на човешките устни може да ви даде представа за хората около вас. 5000 годишно изкуство за четене по лицето става популярно все повече. Загледайте се в устните на хората, за да ги разгадаете.
 
Хората с плътни устни обикновено са отговорни. Можете винаги да разчитате на тях. Те ще направят това, за което сте ги помолили. Също така тези хора са решителни. Вземат решенията бързо, без да се колебаят. От друга страна им харесва да бъдат шефове, харесва им да казват на околните какво да правят.
 
Хора, които имат фина горна устна и пълна долна, са енергични. Те работят усилено и искат да вземат участие в много дейности. Амбициозни са, стремят се към успеха в живота. Но тези хора обичат да са център на внимание. Често ги е грижа само за себе си и понякога забравят за чувствата на другите.
 
Хората с фини устни знаят какво искат и правят всичко възможно, за да го постигнат. Те са внимателни хора, които вършат работата си, като са много внимателни и мислят разумно. Но тези хора са резервирани. Рядко показват чувствата си и рядко изразяват мнението си. Не обичат да споделят и да харчат много пари.
 
Хора, с извити надолу ъгълчета на устните, са много великодушни. Обичат да подаряват и да даряват неща на други хора и да им помагат, с каквото могат. Справят се добре, ако са затруднени с нещо и то го правят лесно и бързо. От друга страна могат да са чувствителни, разстройват се лесно и за това трябва да внимавате как се даржите с тях и какво им казвате. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия