Годеникът на Кати Пери по-суетен от самата нея

С огромно учудване Кати Пери споделя, че на годеникът й му отнема повече време да се приготви преди излизане, отколкото на нея. Този факт е едновременно радващ и плашещ.От една страна е хубаво, че Ръсел Бранд се стреми да изглежда добре, но с

2010-07-05 00:31:16
Годеникът на Кати Пери по-суетен от самата нея
С огромно учудване Кати Пери споделя, че на годеникът й му отнема повече време да се приготви преди излизане, отколкото на нея.

Този факт е едновременно радващ и плашещ.От една страна е хубаво, че Ръсел Бранд се стреми да изглежда добре, но същевременно не е ли притиснително, че суетата му очевидно бие тази на чаровната Кати.


"Никога не съм си представяла, че ще се омъжа за човек, който се приготвя за излизане по-бавно от мен! Ръсел е точно мое копие в мъжки вариант."
Преди време певицата разкри една скандална истина- бъдещият й съпруг, често пъти правел ревизия на гардероба й, като задължително щом си харесал нещо, веднага го взимал-стига да му ставало.

След години може би двамата ще се превърнат в клонинги един на друг, дано поне да успеем да различим жената във връзката им.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия