И бижутата издават характера на дамите

Бижутата, които жените  избират да носят, са отражение на техния характер, така твърдят френски психолози. Среброто, например, е любимо за творческите натури, които се занимават с поезия, изобразително изкуство, пеене. Ако видите на ръка

2010-07-04 19:10:08
И бижутата издават характера  на дамите
Бижутата, които жените  избират да носят, са отражение на техния характер, така твърдят френски психолози.

Среброто, например, е любимо за творческите натури, които се занимават с поезия, изобразително изкуство, пеене. Ако видите на ръката на някоя дама сребърна гривна във вид на змия - може да сте сигурни, че пред вас стои истински бохем.  Тя привлича мъжете с ексцентричността си, но трудно  се задържа дълго време с тях.

Едрите масивни накити от дърво или от немного скъпи минерали и полускъпоценни камъни са любими на особен тип жени.. Те са създания, които живеят в свой измислен свят, обичат да се занимават с астрология, гадаене...Те често си избират накити от яспис или корал, обличат се екстравагантно и доста често избират  едри бижута, а огромните обеци и гердани са част от тяхната “униформа”. Тази визия обаче често  стряска мъжете, които странят от тях - смятат ги за леко сбъркани.

Големите обеци и пръстени, но с диаманти, както и масивните златни верижки, се слагат, за да се подчертае доброто материално състояние на собственичките им. Това обаче е признак за лош вкус.

Ако видите, че дамата срещу вас е украсила пръста си с изящен златен пръстен с миниатюрен диамант, фина златна верижка и изящни обеци, можете да те сигурни, че сте попаднали на истинска аристократка. Тя е интелигентна, изтънчена и изпитва известно превъзходство към хората, които не са от нейната черга. Тези жени обикновено са фатални.

Ако ушите на жената срещу вас са украсени с малки перлени обеци, а врата с истински перли - пред вас стои истинска романтичка. Тези жени са скромни и не обичат да се отличават от тълпата. В същото време, те са големи естети, обичат театрите и изложбите. Могат да бъдат верни на половинките си, но често  се влюбват в недостойни мъже и затова са много нещастни.  Мъжете обаче, не смятат такива жени за достатъчно интересни за дълга връзка.  
Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия