Буря не успя да провали грандиозния концерт на Киркоров в Пловдив

Един от най-известните руски изпълнители Филип Киркоров реши да зарадва българските си фенове, като обиколи страната ни и направи грандиозни концерти. Първият му концерт от турнето "Просто подари" бе в столицата в зала 1 на Националния Двор

2010-07-04 14:49:32
Буря не успя да провали грандиозния концерт на Киркоров в Пловдив
Един от най-известните руски изпълнители Филип Киркоров реши да зарадва българските си фенове, като обиколи страната ни и направи грандиозни концерти. Първият му концерт от турнето "Просто подари" бе в столицата в зала 1 на Националния Дворец на Културата.

Вчера Филип изнесе вторият си концерт в Пловдив в Летния театър, но при ужасни метеорологични условия. По време на двучасовия спектакъл се изля проливен дъжд след втората му песен. Въпреки пороя нито Киркоров, нито публиката помрачиха настроението си. Зрителите изпаднаха в екстаз и върнаха любимия си изпълнител цели три пъти на бис.

Филип Киркоров остана много очарован от пловдивската публика и им благодари, че останаха до края, въпреки лошото време. Билетите за концерта му бяха продадени бързо и имаше хора, дори до оградите на театъра.

Днес атрактивният руски изпълнител ще зарадва феновете си в морската ни столица, а на 7 юли ще изнесе концерт в Бургас, с който ще закрие турнето си в България. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия