Сълзите били позлезни?

Американски учени твърдят, че ако плачете редовно, ще изглеждате  много по-млади от вашите връстници, а освен това ще сте и по-красиви. Анализите им показват, че 15-минутен плач от сърце, сваля напрежението , натрупано в продължение на повеч

2010-07-03 21:56:26
Сълзите били позлезни?
Американски учени твърдят, че ако плачете редовно, ще изглеждате  много по-млади от вашите връстници, а освен това ще сте и по-красиви. Анализите им показват, че 15-минутен плач от сърце, сваля напрежението , натрупано в продължение на повече от 6 месеца. Ако поне веднъж седмично си поплаквате добре, кожата ви ще е по-свежа, а очите ви винаги ще сияят. Това се отнасяло както за жените, така и за представителите на силния пол.

Всичко се дължи  на сълзите, които изтичат от очите ни по време на стресови ситуации. Те съдържали  специални вещества, които действат на кожата много по-добре от най-скъпите маски за лице. Самият състав на сълзите бил такъв, че те действали като противоалергично и противовъзпалително средство.

Жени, които редовно плачат, изглеждат по-добре от връстничките си, но  и от  мъжете на своята възраст

Мъжете така и така не плачат, за да не изглеждат мекушави.

Дамите, които искат да изглеждат добре, лесно могат да си намерят повод да си поплачат, но все пак не е ли по-добре да  изглеждаме добре , като се смеем, а очите ни да сияят не от сълзи, а от щастие?
Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия