Тони Стораро до дни пуска новия си хит "Какво направи с мен?"

Любимецът на повечето тийнейджърки Тони Стораро в най-скоро време ще пусне на музикалния пазар своя нов хит. Интересното в случая е, че този път нито в заглавието, нито в текста на песента ще фигурират цифри (нека си припомним последните му хитове -

2010-07-03 16:34:31
Тони Стораро до дни пуска новия си хит
Любимецът на повечето тийнейджърки Тони Стораро в най-скоро време ще пусне на музикалния пазар своя нов хит. Интересното в случая е, че този път нито в заглавието, нито в текста на песента ще фигурират цифри (нека си припомним последните му хитове - "две, три, четири", "Отличен 6", "Двете сладурани"). Песента се казва "Какво направи с мен?" и има по-сериозен текст.

Музиката на новата песен на Тони Стораро е написана от Христодулос Сиганос, текстът е дело на Диян Георгиев, аранжиментът е на Даниел Ганев.

Тони с нетърпение очаква новия му сингъл да се завърти в ефира на Фен ТВ и да види как ще го приеме публиката. Певецът харесва закачливите си песни, но е решил, че е време да разнообрази с нещо по-сериозно и различно.

Тони се шегува, че въпреки че няма цифри в песента, това не е лоша поличба и "Какво направи с мен?" ще е летният му хит. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия