Турнета на 'Сигнал' и 'ФСБ' през лятото и есента /видео/

Какви ли още музикални изненади чакат феновете това лято? Група "Сигнал" стартира турнето си "Лятото на любовта"  от летния театър в Пловдив. Турнето ще продължи  на 23 юли в Бургас, на 31 август във Варна и ще зав

2010-07-02 17:38:02
Турнета на 'Сигнал' и 'ФСБ' през лятото и есента /видео/
Какви ли още музикални изненади чакат феновете това лято?

Група "Сигнал" стартира турнето си "Лятото на любовта"  от летния театър в Пловдив. Турнето ще продължи  на 23 юли в Бургас, на 31 август във Варна и ще завърши  в Русе през септември. Последната дата не е уточнена.

Събудиха се и легендите "ФСБ". Концертите им ще започнат през есента и шоуто ще се нарича "ФСБ 2010". То ще премине през страната с песни от бъдещето, настоящето и миналото. Бандата ще забие на 8 декември в зала 1 на Двореца на културата във Варна по повод студентския празник. След два дни следва Пловдив. Накрая ще се състои финалният концерт  от турнето,  на 13 декември, в София в   НДК.

Билети вече се продават в Тикет Плюс на цени от 30 до 90 лева. Тези, които купят билети до 30 август, ще получат бонус.

Легендарната група пусна специално лимитирано  издание на новия си албум "ФСБ" със знака "Златен мастер". Той е произведен в Калифорния, няма серийно производство, а много ограничен тираж.
Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия