Диляна Попова в ''Love net''

Диляна Попова стана звезда в новата българаска филмова продукция „Love.net”, която проследява историите на хора, използващи виртуалния свят за да коригират реалния си живот, и същевременно с това, потребите за, които мрежата е само мяс

2010-07-02 13:53:42
Диляна Попова в ''Love net''
Диляна Попова стана звезда в новата българаска филмова продукция „Love.net”, която проследява историите на хора, използващи виртуалния свят за да коригират реалния си живот, и същевременно с това, потребите за, които мрежата е само място забавления и разпускане.

Очаква се „Love.net” да се появи на екран през януари на 2011. Във филма се разказва, за любовта от „пръв виртуален поглед”, а копрудуцент е „Нова телевизия”.Филма не е твърде сухарски и философски-има по-малко от всички видове любов-като се започне с невинните и неангажиращи закачки, се стига до силната и изпепеляваща любов, за която повечето хора мечтаят.Казано с две думи, има за всеки по малко.

Актьорския състав на филма е Лилия Маравиля, Диана Добрева, Койна Русева, Диляна Попова, Захари Бахаров, Христо Шопов и други.

От днес започва и кампанията за филма с едноминутен трейлър, който ще се завърти в цялата страна на над 80 екрана, съобщи bliasak.bg. В тези 60 секунди няма да бъде издадено нищо от сюжета- само дава бегла представа за темата и настроенията.

Матей Константинов- сценарист и продуцент, коментира, че се стреми максимално да се доближи до европейския рекламен модел, който изисква именно това порционално издаване на детайли и постепенното печелене на зрителски интерес, още преди започването на филма.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия