21-годишната Лизи тежи 26 килограма и трябва да яде през 15 минути

21-годишната студентка Лизи Веласкес от Остин, Тексас тежи едва ... 26 килограма. За да не умре, тя задължително трябва да се храни на всеки 15 минути. Въпреки че е ужасно слаба, тя не страда от анорексия. Лизи е болна от много рядко заболяване, к

2010-06-28 23:28:23
21-годишната Лизи тежи 26 килограма и трябва да яде през 15 минути
21-годишната студентка Лизи Веласкес от Остин, Тексас тежи едва ... 26 килограма. За да не умре, тя задължително трябва да се храни на всеки 15 минути.

Въпреки че е ужасно слаба, тя не страда от анорексия. Лизи е болна от много рядко заболяване, което не й позволява да напълнее, нищо че дневно се храни по минимум 60 пъти. За един ден Лизи поема от 5000 до 8000 калории, но никога не е тежала повече от 30 килограма. Все още лекарите не могат да установят от какво заболяване страда студентката. В момента я изследват в университет на Тексас.

Смята се, че може Лизи да има прогероиден синдром, който причинява загуба на месна тъкан, дегенериране на тъканите и много ускорено стареене. Има няколко души, които страдат от това заболяване, но всеки има някакви разлики от нейните показатели.

Все още не се знае какво ще стане с 21-годишното момиче. Тя има здрави зъби, органи и кости и може би ще се оправи, когато намерят лек за нея. За момента, за да не сваля още килограми, тя трябва да се храни много.... адски много!! Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия