Филип Киркоров в България /видео/

Утре в зала 1 на НДК ще се състои грандиозният галаконцерт на Филип Киркоров, който ще даде начало на лятното   му турне в България "Просто подари". Кралят на руския поп каца днес у нас  с директен полет от Москва, при

2010-06-28 14:46:14
Филип Киркоров в България /видео/
Утре в зала 1 на НДК ще се състои грандиозният галаконцерт на Филип Киркоров, който ще даде начало на лятното   му турне в България "Просто подари".

Кралят на руския поп каца днес у нас  с директен полет от Москва, придружен от 35 души екип.

Екипът на руската звезда се състои от лични гримьори, фризьори, озвучители, осветители, масажисти, пиротехници, оркестър, беквокалисти и собствен балет. Сред танцьорите е включена и част от  състава на руския балет "Тодес".

Филип Киркоров ще отседне в президентските апартаменти  на хотелите "Шератон" в София и "Адмирал" на Златни пясъци. За последния си концерт в Бургас пък певецът ще отседне в един от личните си  апартаменти в комплекс Равда.

За първи път българската публика ще види руската звезда с типично мъжка подстрижка. Причината е участието му  във филм, където  играе тибетски монах.  По тази причина  Филип е трябвало да  подстриже дългите си къдрици.

Довечера Филип Киркоров ще гостува в "Шоуто на Слави". Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия