Ученици от Шуменско училище увековечиха със собствена емблема класа си

  Бестселърите "Заплахата Дан Браун" и "Изгубеният символ" са вдъхновили ученици от шуменско учиище да изработят медальон, който да означава единството и успеха на класа. Медальонът е сребърен петграмов знак и ще удосто

2010-06-27 17:30:30
Ученици от Шуменско училище увековечиха със собствена емблема класа си
  Бестселърите "Заплахата Дан Браун" и "Изгубеният символ" са вдъхновили ученици от шуменско учиище да изработят медальон, който да означава единството и успеха на класа.

Медальонът е сребърен петграмов знак и ще удостоверява, че  притежателят му е завършил 7 "а" клас в природоматематическата гимназия в град Шумен тази година.

Тийнейджърите признават, че са провокирани от  "Изгубения символ" на Дан Браун, който разкрива  истини за тайните общества и решили съвсем като илюминатите  да си изработят медальон , който завинаги да означава единството и успеха на класа.

Учениците избрали с гласуване между 10 матрици, изработени специално за тях. На кръглата сребърна отливка се разчита 7 "а", а на гърба е емблемата на елитното училище. Класната  също ще бъде удостоена с тайния орден. Реализирането на идеята започнало още в началото на втория срок. 

Отличниците, които ще продължат да учат в училището, няма да са в една  и  съща паралелка и именно това наложило  класът да се увековечи със собствена емблема.   Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия