Боно от U2 - скоро отново на сцена

Вокалистът на ирландската рок група U2 – Боно, се възстановява добре и нищо чудно съвсем скоро да се качи отново на сцената. Това става ясно от многобройни публикации във френската преса. Преди малко повече от месец Боно беше приет по спе

2010-06-26 23:17:38
Боно от U2 - скоро отново на сцена
Вокалистът на ирландската рок група U2 – Боно, се възстановява добре и нищо чудно съвсем скоро да се качи отново на сцената. Това става ясно от многобройни публикации във френската преса.

Преди малко повече от месец Боно беше приет по спешност в мюнхенска болница, след като нарани гръбнака си по време на подготовката за концертите от предстоящото световно турне на групата. Интервенцията премина без усложнения, а фронтменът на U2 беше откаран във вилата си на френската Ривиера, където да се възстановява.

Според очевидци, той вече правел разходки и дори шофирал. Според лекуващите лекари пък рехабилитацията му протича много успешно и нищо чудно Боно съвсем скоро да се качи на сцената и да даде старт на световното турне на групата, от което вече бяха отложени няколко концерта в Северна Америка.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия