Първият трус отмина, очаква ни втори (видео)

Вчера е състоя концертът на първата част от групите, които участват в рок  фестивала Sonisphere 2010. По-рано през деня групите дадоха пресконференции. Anthrax, например, заявиха, че в момента са в най-добрата си форма. Групата пристигна

2010-06-23 11:26:38
Първият трус отмина, очаква ни втори  (видео)
Вчера е състоя концертът на първата част от групите, които участват в рок  фестивала Sonisphere 2010.

По-рано през деня групите дадоха пресконференции. Anthrax, например, заявиха, че в момента са в най-добрата си форма. Групата пристигна у нас в най-успешния си състав - с Джоуи Беладона като вокал. Те бяха подготвили и специален жест в памет на Рони Джеймс Дио.

По време на брифинга на Megadethт пък, беше започнало изпълнението на българите от Bastardolomey, за които   легендарните метъли коментираха, че са истинска буря и много им се изкефиха.  Всички заявиха, че се чувстват особено добре заради концерта на Голямата четворка, а Джеймс Хетфийлд отправи специална покана за вечеря към колегите си.

Докато групите споделяха емоциите си около концерта, който  се предаваше по сателит в 800 киносалона в цял свят, центърът на София се беше превърнал в истински мравуняк.

Фенове, облечени с метъл облекла, бяха пристигнали от всяко кътче на планетата.  Любители на метъла от Балканите, Европа и  дори от латинска Америка бяха дошли  на крака за Г-4.

Въпреки огромния наплив от хора, организаторите "Болкан Ентъртеймънт къмпани" и охраната на "Никор секюрити"  бяха свършили прекрасна работа и не позволиха по входовете да се образуват тапи. Опашки имаше единствено на пункта за получаване на пропускателни гривни.

Откачалките от   Rammstein пък не спират да изненадват. Те се появиха в чалга клуб в Студентски град  в нощта срещу вторник.  За разлика от други звезди, които само прелитат над София, немците се настаниха сред фолкаджийките  и  гледаха с интерес танците на кючекинята в заведението.

Интересна новина е, че Азис, който неглижира концерта на сър Елтън Джон, сега ще отиде да гледа Rammstein. Той бил фен на бандата и особено на тези клипове, в които метълите са на висок ток. Там той припознавал себе си...

Снощи новинарката от bTV Гена Tрайкова  излетя след късната емисия на новините, за да хване Metallica. Жоро Любенов от PRO.BG пък ще бъде днес на стадиона,  защото бил фен на Alice in Chaine  и на  Rammstein. l


Благодарности на 0rth0d0x.blog.bg за видеото!
Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия