Музикално земетресение, с епицентър София, ще залюлее света довечера

Предстартова треска тресе всички,  и фенове, и изпълнители, които ще участват в грандиозния рок фестивал Sonisphere 2010 днес и утре на националния стадион "Васил Левски".  Днес България е най-популярната страна в света.

2010-06-22 14:39:34
Музикално земетресение,  с епицентър София, ще залюлее света довечера
Предстартова треска тресе всички,  и фенове, и изпълнители, които ще участват в грандиозния рок фестивал Sonisphere 2010 днес и утре на националния стадион "Васил Левски". 


Днес България е най-популярната страна в света. 800 киносалона, средно с по 300 души ще вперят поглед в малката ни страна.


Защо точно тук се събира Голямата  четворка на метъла?  Metallica - те са "виносни" за това. Те избраха нас.  Те навсякъде не спират да отправят суперлативи за българската публика и  неведнъж да казвали, че тя е най-добрата, пред която са свирили. Ние пък няма да ги разочароваме и този път.


Тук е вече екипът на компанията "Спринтер филмс", която ще документира събитието. Екипът се състои от 120 човека, 2 ПТС-а, които се побират в 2 ТИР-а.  Те се  разтварят почти до двоен размер, за да се помести студио в тях.


На стадиона ще има 14 камери,  които ще следват героите на сцената, но и ще се въртят, за да могат да уловят и емоциите на публиката. Камери ще има и зад сцената.



И всичко това ще се гледа в 350 киносалона в Европа,  а останалите  450 са в САЩ, Латинска Америка и Африка.  



Магнитудът на това събитие все още не е точно изчислен. И както казва Кери Кинг от Slayer "Феновете  най-накрая ще получат това, което искаха! Мисля, че това е зверовито страхотно!".  Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия