Изчезналаи цивилизации: Цивилизацията на Озирис

Във времената на Атлантида, басейнът на Средиземно море представлявал голяма плодородна долина.  Древната цивилизация, която процъфтявала там била прародителка на династичния Египет и била  известна като цивилизацията на Озирис. Ни

2010-06-21 16:10:23
Изчезналаи цивилизации: Цивилизацията на Озирис
Във времената на Атлантида, басейнът на Средиземно море представлявал голяма плодородна долина.  Древната цивилизация, която процъфтявала там била прародителка на династичния Египет и била  известна като цивилизацията на Озирис.


Нил пък имал друго русло, наричал се Стикс и вместо да се влива в Средиземно море в Северен Египет, завивал на запад.


Когато Атлантида била унищожена, водите на Атлантика бавно потопили Средиземноморския басейн, унищожавайки големите градове на озирианците
и ги принудили да се преселят. Това обяснява странните мегалитни останки, открити  на дъното на Средиземно море.  Според езотеричната традиция Озирианската цивилизация е била много напреднала култура, като тази на Атлантида. .


Археологически факт е, че на дъното на Средиземно море има повече от двеста потънали градове. Озирийската цивилизация е оставила огромни сеизмоустойчиви  мегалитни постройки, познавала е електричеството и други удобства, които са били разпространени и в Атлантида.


Подобно на Атлантида и Империята на Рама, озирианците имали въздушни кораби и други транспортни средства, по-голямата част от които електрически. Тайнствените пътища в Малта , открити под водата, може би са част от древна транспортна магистрала на озирийската цивилизация.


Най-добрият пример за високата технология на озирианците е удивителната платформа, открита в Баалбек, Ливан. Главната платформа е съставена от изсечени скални блокове с тегло от 1200 до 1500 тона всеки.



Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия