Затварят улици по време на рок фестивала в София

Два дни затварят улиците и забраняват паркирането край стадион "Васил Левски", заради рок-фестивала Sonisphere 2010, който започнва утре. Очаква се 100 000 фенове на рока да се изсипят на фестивала и да блокират центъра на София на 2

2010-06-21 14:35:07
Затварят улици по време на рок фестивала в София
Два дни затварят улиците и забраняват паркирането край стадион "Васил Левски", заради рок-фестивала Sonisphere 2010, който започнва утре.

Очаква се 100 000 фенове на рока да се изсипят на фестивала и да блокират центъра на София на 22 и 23 юни. Режимът ще е същият, както при концерта на AC/DC, но ще продължи 2 дни.


Паркирането около стадиона ще е забранено по време на целия фестивал, а който много държи да остави колата си точно на някой  от паркингите наоколо , ще трябва да се бръкне вероятно с по 50 лева на ден. Няма да може да се паркира и на  пешеходния мост срещу "Ариана", както и на околните улици между бул. "Драган Цанков" и  ул. "Йосиф Петров".  От утре сутринта до края на  концерта ще бъде забранено движението по ул. "Гурко" между бул. "Евлоги Георгиев" и бул "Васил Левски", с изключение на  автобусите на градския транспорт. Същото важи и за сряда. Маршрутите на автобусите по време на концертите ще бъдат с частично променени маршрути и след 15 ч. те няма да минават  през отсечката между "Орлов мост" и  "Драган Цанков".


Що се отнася до времето, очаква се и по време на двата концерта за превали слаб дъжд. Затова  феновете трябва да си носят дъждобрани, но не и чадъри, защото с тях няма да ги пуснат.  Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия