Кайли Миноуг се отказа от ботокса, ще пробива в киното

Австралийската певица Кайли Миноуг се отказа от ботокса, след като през последната година беше остро критикувана за злоупотребата й с подмладяващите инжекции. Опитите на 42-годишната звезда да се пребори с бръчките бяха превърнали лицето й във

2010-06-20 15:54:57
Кайли Миноуг се отказа от ботокса, ще пробива в киното
Австралийската певица Кайли Миноуг се отказа от ботокса, след като през последната година беше остро критикувана за злоупотребата й с подмладяващите инжекции.

Опитите на 42-годишната звезда да се пребори с бръчките бяха превърнали лицето й във восъчна маска, която не помръдваше дори и при усмивка. Сега обаче Кайли е решила да се вземе в ръце и да залага на други, не толкова агресивни техники за борба с годините.

Още една причина, поради която австралийската звезда се отказва от ботокса, вероятно е и амбицията й да се завърне в света на киното. Въпреки че ролите й досега определено не могат да бъдат определени като забележителни, Кайли е твърдо решена да пожъне успех и в актьорството. Това обаче няма как да стане с „препарираното” й от ботокс лице.

По-рано тази година 41-годишната американска актриса Рене Зелуегър проплака пред приятели, че холивудските продуценти рядко й дават роли, тъй като лицето й е станало неподвижно, заради разкрасяващите инжекции. Очевидно Кайли си е взела поука от чуждия горчив опит...
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия