Любовта е химия

Запознанството по интернет отдавна е станало един от най-популярните начини да си намериш половинка. Прогресът обаче  не стои на едно място и се установило,  че за да се създаде семейство и  да се родят здрави деца, не са 

2010-06-19 22:09:37
Любовта е  химия
Запознанството по интернет отдавна е станало един от най-популярните начини да си намериш половинка.

Прогресът обаче  не стои на едно място и се установило,  че за да се създаде семейство и  да се родят здрави деца, не са  достатъчни само сродните души, но и общите интереси. Към решението на този въпрос трябва да се подхожда научно.


В мрежата се появил нов вид служби за запознанства - изборът на годеник или годеница става на основата на изследвания на техните ДНК. Учени твърдят , че най-добрите съпружески двойки се създават между хора, които имат най-голяма разлика в своите ДНК.   При тях са по-големи шансовете да се родят здрави и интелектуално развити потомци.


По този начин природата се опитва да повиши устойчивостта на човешкия род и да разшири възможностите на бъдещите поколения.


Услугите на подобни служби за запознанства не са никак  евтини: регистрацията на сайта струва 2000 долара, а най-простият тест на ДНК - 100-200.


Но пък семейното щастие е много по-скъпо.  Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия