Според 'Гардиън', Лейди Гага страда от автоимунно заболяване

Неприятна новина се разнася напоследък из световните шоу среди. Една от най-ексцентричните звезди , Лейди Гага, страда от опасно заболяване, което може да доведе до смърт. Напоследък певицата не се чувствала добре и се подложила на щателни и

2010-06-18 15:36:55
Според 'Гардиън', Лейди Гага страда от автоимунно заболяване
Неприятна новина се разнася напоследък из световните шоу среди. Една от най-ексцентричните звезди , Лейди Гага, страда от опасно заболяване, което може да доведе до смърт.


Напоследък певицата не се чувствала добре и се подложила на щателни изследвания. Те показали, че тя е силно предразположена към болестта лупус. Звездата се е опасявала именно от това, защото била наследствено обременена. Нейна леля била починала на 19 години от същата болест. Лупус или вълчанка,  е автоимунно заболяване. Страдащите от тази болест често получават различни инфекции. При по-голям стрес  или натоварване може да се стигне до  болнично  лечение.

Защитните  сили на организма намаляват и най-дребните заболявания могат да причинят сериозни проблеми. При това заболяване се уврежда ДНК на здравите клетки, като на първо място се засяга съединителната тъкан. Названието идва от характерния обрив по горната част на носа и бузите, който напомня на ухапване от вълк.


Лайди Гага официално съобщи за опасното заболяване в последното си интервю при Лари Кинг. Тя споделя, че по време на концерти  не й достига въздух, има учестено сърцебиене  и лесно се изморява.


Според лекарите, освен генетичната обремененост, една от причините за заболяването може да е и употребата на определени наркотици и лекарства. Самата певица често е споделяла, че е имала проблеми със забранени вещества през тийнейджърските си години и е била пристрастена към кокаина. 


Въпреки че в момента Лейди Гага, която е на турне в Европа,    категорично отрича здравословни проблеми, няколко  интернет издания публикуваха снимки, на които лицето на певицата е със странни белези и пъпки. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия