Анджелина Джоли - Клеопатра?

Всеизвестни  са претенциите на Анджелина Джоли, по отношение на ролите, които избира да играе. Те трябва да бъдат интересни на самата нея. По тази причина тя е отхвърлила от началото на годината  над 10  предложения. Сега обач

2010-06-18 15:12:51
Анджелина Джоли - Клеопатра?
Всеизвестни  са претенциите на Анджелина Джоли, по отношение на ролите, които избира да играе. Те трябва да бъдат интересни на самата нея. По тази причина тя е отхвърлила от началото на годината  над 10  предложения.


Сега обаче й се предлага роля,  на която едва ли би могла да откаже. Подготвя се заснемането на историческа мегапродукция по непубликувания все още биографичен роман на Стейси Шиф: "Cleopatra: A live". Авторката е убедена, че именно Анджи е най-подходяща за ролята на Клеопатра и дори се надява на "Оскар".


Кинокритиците вече са започнали да търсят прилика между египетската царица и Джоли. Освен по красота, те си приличали и по други неща - и двете си падали по възрастни и женени мъже, подозирали ги в интимна връзка с братята им, имали по няколко деца,  включително и близначета - момче и момиче...



Все още не се знаят подробности около продукцията, но вероятно бюджетът й ще е огромен.


Има доста филми правени за Клеопатра през годините, но ненадминат си остава продукцията с Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън от 1963 година. Той е един от най-скъпите филми в историята на киното с бюджет от 44 милиона долара, които се равняват на днешни 300 милиона.


Бъдещият филм е голямо предизвикателство,  както за продуцентите, така и за актьорите. Било почти сигурно, че за мъжката главна роля - тази на Марк Антоний  - ще бъде избран Брад Пит.  Така,  най-красивата  и известна съвремнна актьорска двойка,  ще се изправи срещу легендите Тейлър-Бъртън.


Какво ще се случи, предстои да видим.   Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия