Футболна треска обзе света!

Футболната треска покрай Световното първенство в Република Южна Африка заема все по-големи размери. Тази седмица членовете на екипажа на Международната космическа станция се похвалиха, че всеки ден следят срещите от шампионата, като досега не

2010-06-18 14:10:14
Футболна треска обзе света!
Футболната треска покрай Световното първенство в Република Южна Африка заема все по-големи размери.

Тази седмица членовете на екипажа на Международната космическа станция се похвалиха, че всеки ден следят срещите от шампионата, като досега не се пропуснали нито един мач.

Това даде основателен повод да се запитаме - след като дори и в открития космос хората не могат да се откажат от това да гледат Световното първенство по футбол, какво остава за хората на Земята?

А ето го и отговора - парламентарната група на радикалната левица в Германия отложи запланувания за днес дебат, в който трябва да се обсъдят затрудненията на автомобилната компания „Опел” и начините да й се помогне, заради мача на германския национален отбор по футбол срещу Сърбия, който ще започне в 14:30 ч. българско време.

Преди започването на Световното първенство по футбол редица работодатели от Великобритания разкриха, че ще позволяват на служителите си да се прибират по-рано вкъщи, когато английския национален отбор играе.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия