Калифорниец, заловен в Пакистан, искал да убие Осама бин Ладен

52-годишният Гари Фолкнър от американския щат Калифорния е бил заловен в планинския район Читрал, в северните части на Пакистан, опитвайки се да намери и убие Осама бин Ладен. Мъжът, който по професия е строител, разкрил, че за седми път посещ

2010-06-17 16:46:24
Калифорниец, заловен в Пакистан, искал да убие Осама бин Ладен
52-годишният Гари Фолкнър от американския щат Калифорния е бил заловен в планинския район Читрал, в северните части на Пакистан, опитвайки се да намери и убие Осама бин Ладен.

Мъжът, който по професия е строител, разкрил, че за седми път посещава местността, за да изпълни лично поставената си мисия - да намери къде се крие предводителят на „Ал Кайда” и да го ликвидира.

Първоначално властите в Пакистан приели на шега казаното, но след като открили пистолет, сабя и приспособления за нощно виждане в хотелската стая на Фолкнър, се отнесли по-сериозно към случая и задържали в ареста калифорниеца.

Планинският район Читрал се счита за едно от най-възможните места, където би могъл да се крие Осама бин Ладен - едно от най-издирваните лица в света, за което е обявена награда от Държавния департамент на САЩ в размер на 50 млн. долара.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия