Последни новини за Sofia Rock Sonisphere Festival 2010

  След 6 дни  започва дългоочакваният фестивал  Sofia Rock Sonisphere 2010. Организаторите на фестивала осигуриха присъствието на легендарните Г-4 - Metallica, Anthrax, Megadeth и Slayer. Сега обаче,  Болкан ентъртеймънт 

2010-06-16 14:10:48
Последни новини за Sofia Rock Sonisphere Festival 2010
  След 6 дни  започва дългоочакваният фестивал  Sofia Rock Sonisphere 2010. Организаторите на фестивала осигуриха присъствието на легендарните Г-4 - Metallica, Anthrax, Megadeth и Slayer. Сега обаче,  Болкан ентъртеймънт  ще осигурят възможност  феновете да се видят  с техните идоли. 



Това ще стане чрез няколко игри за Meet&Greet пропуски. Всеки закупил билет между 14 и 20 юни ще бъде включен в томболата. Печелившите билети пък ще бъдат публикувани на mp3.dnes.bg.



Tези, които са си купити билети по-рано, нищо не губят, защото и  те ще могат да се включат в играта. Условието е да изпратят e-mail  с името на групата, която искат да видят, името  и телефона си на game@becbg.com. Ще има игри и в радио, и   в TV ефира.



А ето и редът на излизане на групите. На 22 юни от 15.30 ч.  излизат българите от Bastardolomey, след тях от 16.45 ше се появат Anthrax, трети, от 18 ч.   ще бъдат Megadeth, следвани от Slayer ot 19.15. От 21 ч. щафетата се поема от  Metallica, които ще изнесат двучасов мегаконцерт.



На 23 юни  от 15.30 ч.  първи на сцената ще излязат  българите от  Skre4.  След тях ще забият Stone Sour. Грънджарите от Alice In Chains ще гледаме от  18 ч., а те ще бъдат   последванит от ManОwar. Маниаците от Rammstein  ще забият от    21.15 ч.



Вратите на стадион "Васил Левски"  ще бъдат отворени от 14 часа. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия