'Гравити Ко' се завръщат

"Gravity Co" се завръщат на сцената с голямо шоу на 17 юни в  столичен клуб. Първият сингъл на групата след завръщането на вокалиста Явор Захариев вече е факт. Сингълът беше записан  за рекордно малко време , а фронтменът зап

2010-06-15 14:03:41
'Гравити Ко'  се завръщат
"Gravity Co" се завръщат на сцената с голямо шоу на 17 юни в  столичен клуб. Първият сингъл на групата след завръщането на вокалиста Явор Захариев вече е факт.
Сингълът беше записан  за рекордно малко време , а фронтменът записа вокалите за по-малко от два часа. 




Темата на парчето  се отнася до зависимостите, на които робуваме доброволно или неволно, със или без ясна представа за последствията. Много е важно човек да знае, че сам направлява съдбата си и ако не му се живее   в миналото, всичко е възможно.


Освен новото парче на групата, момчетата  са преаранжирали и осъвременили изцяло познатите ни песни. В момента те работят  и върху визуалното представяне  на музиката си.



Групата подготвя  нов албум на есен. Ще търси  и партньори, които да подпомогнат финансово подобаващото му представяне на живо с национално турне. Очаква се и клип на новото парче "Anything Goes".   Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия