Животните във фън-шуй: Мечка - 2

Всеки иска да е здрав, богат и щастлив, но е доста трудно да се откажем от вредните си навици, да се променим за един миг и да започнем всичко начисто.  С помощта на фън-шуй обаче можем да направим обратното - да променим заобикалящия ни свят

2010-06-14 14:36:36
Животните във фън-шуй: Мечка - 2
Всеки иска да е здрав, богат и щастлив, но е доста трудно да се откажем от вредните си навици, да се променим за един миг и да започнем всичко начисто.  С помощта на фън-шуй обаче можем да направим обратното - да променим заобикалящия ни свят и така няма да забележим, че животът ни ще започне  да се преобразява.


Талисман-мечка ще ви помогне, ако искате да получите повишение или просто да заздравите позициите си. Мечката олицетворява мъжество и сила,  дарява мъжа с енергия и несъкрушима воля. Талисманът е прекрасен подарък  за ръководителя или главата на семейството.


Ако поставите фигурка на мечка на бюрото в офиса или у дома, ще усетите прилив на  сили и енергия. Мечката-талисман  предпазва и дома от негативна енергия, от лоши хора и крадци. Най-добре е да е постави талисманът-мечка близо  до входната врата, така той  ще привлича в дома положителната енергия, богатството, щастието и стабилността.


Смята се, че колкото по-голям и тежък е талисманът мечка, толкова ще е по-ефективен.  Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия