Българските жени изневеряват повече, отколкото мъжете

70% от българските мъже са на мнение, че се справят добре в леглото и задоволяват половинката си, но 75% от жените са на мнение, че мъжете не се представят достатъчно добре. Жените в България изневеряват повече, отколкото мъжете. Това станало ясно сл

2010-06-13 23:19:57
Българските жени изневеряват повече, отколкото мъжете
70% от българските мъже са на мнение, че се справят добре в леглото и задоволяват половинката си, но 75% от жените са на мнение, че мъжете не се представят достатъчно добре. Жените в България изневеряват повече, отколкото мъжете. Това станало ясно след проведена анкета днес в Борисовата градина в София, част от кампанията "Става ли българският мъж?"

Дамите, които са взели участие в анкетата, са споделили, че по-скоро българският мъж не става в леглото. Повечето представители на мъжкия пол обаче смятат, че се справят добре и твърдят, че не са много наясно с хапчетата за секс и досега не са ги използвали.

Целта на тази кампания е мъжете да споделят повече за интимните си проблеми, да говорят открито за тях с половинките си, а жените от своя страна да проявяват разбиране към мъжете и да се опитат да им помогнат, когато имат нужда.

Такъв тип запитване се провежда за пръв път в страната ни. То ще обхване по-големите градове и ще приключи през септември месец. Тогава ще бъдат съобщени официалните резултати и ще бъдат публикувани най-интересните отговори. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия