Днес стартира TopGear Auto Show в зала "Фестивална"

  От днес до 19 юни в зала "Фестивална" ще се състои  уникалното  автошоу TopGear Auto Show.  Хиляди автомото фенове ще могат да гледат на живо невиждани досега у нас автомобили и мотори. За първи път в страната

2010-06-12 15:30:20
Днес стартира TopGear Auto Show  в зала
  От днес до 19 юни в зала "Фестивална" ще се състои  уникалното  автошоу TopGear Auto Show.  Хиляди автомото фенове ще могат да гледат на живо невиждани досега у нас автомобили и мотори.


За първи път в страната ще присъства официално Ferrari, ще може да се види и уникалният автомобил Mercede SLS. Други уникални експонати ще са Porsche 911 GT2, Nissan GT-R, Chervrolet Camaro 2010  и  Mitsubishi Lancer EVO X, дългата база на Rolls-Royse Phantom  и други.  


Единадесет автомобилни компании и над 15 фирми  свързани с бранша за резервни части, тунинг, кар аудио системи, аксесоари и други, ще вземат участие в първото издание на автошоуто.


На откритите площи пред зала "Фестивална" ще има тест-драйв полигон, демонстрации, каскади и  шоупрограми. Ще бъдат  представени и частни колекции от нови и ретроавтомобили. Не са забравени и любителите на моторите, скутерите и ATV.


Билетите са по 5 лева за възрастни и 2 лв. за деца. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия