5000 българи гледаха концерта на Ерик Клептън в Белград

"Бавната ръка" Ерик Клептън  изнесе концерт на 9 юни в Белградската зала "Арена". Грандиозното шоу събра над 30 000 меломани от цял свят. За съжаление, България отново бе подмината от турнето на голямата звезда, но&nbs

2010-06-11 15:32:54
5000 българи гледаха  концерта на Ерик Клептън в Белград
"Бавната ръка" Ерик Клептън  изнесе концерт на 9 юни в Белградската зала "Арена".

Грандиозното шоу събра над 30 000 меломани от цял свят. За съжаление, България отново бе подмината от турнето на голямата звезда, но  най-запалените фенове от три поколения на виртуозния китарист  се изсипаха в  сръбската столица.


 Няколко хиляди българи са се възползвали от  възможността да видят на живо  идола си. Те са пътували с лични автомобили, с автобуси, влакове и самолет. Имало е и специално организирана екскурзия  за 2 автобуса с нощувка и хотел.  По непотвърдена информация българите посетили концерта са 5000.


Клептън бе на сцената 2 часа и 10 минути, смени 4 китари и направи бис изпълнение, а феновете публиката припяваше заедно с него.

Във ВИП сепаретата на Белградска арена, най-голямата затворена спортна зала на Балканите,  се предлагаха различни глезотийки, като уиски или шампанско.


Ние пък, феновете на звездата, ще се надяваме да видим Ерик Клептън догодина в България. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия