Ще има втора част на "Оркестър без име" (+ трейлър)

Вчера официално бе представен проектът за заснемането на втора част на любимия всички българи филм - "Оркестър без име". Втората част ще бъде озаглавена "Оркестър с име" и в нея ще участват повечето актьори от първата част - Катет

2010-06-10 16:18:23
Ще има втора част на
Вчера официално бе представен проектът за заснемането на втора част на любимия всички българи филм - "Оркестър без име". Втората част ще бъде озаглавена "Оркестър с име" и в нея ще участват повечето актьори от първата част - Катето Евро, Павел Попандов, Георги Мамалев, Филип Трифонов и други. Вече има заснет трейлър към филма.

Филмът ще бъде направен под ръководството на продуцентска компания "Страйп". Режисьор на филма ще бъде Живко Ботев, автор на музиката ще е Борис Карадимчев. Историята на филма ще е съвременна, ще се разказва са оркестъра, 30 години по-късно. Музикантите от "Оркестър без име" решават отново да се съберат и да отидат на Октобър Фест в Мюнхен.

Целта на тази втора част на култовия филм "Оркестър без име" е да се възроди българското кино и отново да се насладим на прекрасната актьорска игра на любимите ни български актьори. Продуцентите на филма смятат, че е трудно да се направи стойностен филм, но не е невъзможно, ако имат нужната подкрепа. Засега плановете им са да започнат снимките наесен, а дотогава ще търсят спонсори и ще набират средства за филма. Всеки, който ги подкрепи финансово, ще има реалната възможност да участва във филма със скромна роля.

Вижте трейлъра към втората част на филма:

Оркестър с име from Nikolay Marinov on Vimeo.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия