Полиция прекъсна фестивала в памет на Георги Минчев

Както вече съобщихме, на 5 и 6 юни в Южния парк се състоя  десетото издание на феста "Цвете за Гошо" ,в памет на големия наш композитор и певец Георги Минчев. Фестивалът трябваше да  бъде закрит  от рокаджиите от "

2010-06-08 15:11:10
Полиция прекъсна  фестивала в памет на Георги Минчев
Както вече съобщихме, на 5 и 6 юни в Южния парк се състоя  десетото издание на феста "Цвете за Гошо" ,в памет на големия наш композитор и певец Георги Минчев.

Фестивалът трябваше да  бъде закрит  от рокаджиите от "Бараби блус бенд" . Да, ама не, както би се изразил един  наш  известен журналист. Изпълнението не можа да се състои напълно, защото полицаи свалиха   музикантите от сцената.


Организаторите са имали разрешение през уикенда  групите да свирят до 22.45 ч. Да, обаче униформените са сметнали , че това не се отнася за неделния ден и решили купонът да спре в 22 ч.  При опитите на Васко Кръпката и Милена Славова да се разберат с пазителите на реда,  били заплашени с арест.


Васко, който празнуваше рождения си ден, се провикна от сцената; "Да дойдат да ме арестуват, тъкмо така ще стана по-известен". Той беше подкрепен от възгласите на хилядите фенове.


Накрая музикантите все пак се подчиниха и бяха принудени да прекъснат шоуто точно в момента, в който Буги Барабата щеше да изпълни парче в памет на Георги Минчев. Всъщност ставаше дума само за една песен, ядосват се организаторите. 


Ако някой може да си представи Буги Барабата настръхнал, точно така изглеждаше той в неделя вечерта в Южния парк. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия