Майли Сайръс - новата Кари Брадшоу?

Майли Сайръс иска главната роля на Кари Брадшоу  в най-новото продължение на “Сексът  и градът“ по книгата „Дневниците  на Кари Брадшоу”   17-годишната звезда от “Хана Монтана“ наскоро обяви,

2010-06-07 20:56:58
Майли Сайръс - новата Кари Брадшоу?
Майли Сайръс иска главната роля на Кари Брадшоу  в най-новото продължение на “Сексът  и градът“ по книгата „Дневниците  на Кари Брадшоу”
 
17-годишната звезда от “Хана Монтана“ наскоро обяви, че ще си почине от музиката и ще се концентрира върху филмовите си роли. Сега чаровницата иска да изиграе ролята на “младата Кари“ във филма “Дневниците на Кари Брадшоу“, който ще бъде базиран на романа на Кандис Бушнел. На 17 май хитовото заглавие излезе и на българския пазар.

Страстните фенове на „Сексът и градът” с удоволствие ще проследят как Кари Брадшоу се превръща от обикновено момиче в талантлив писател в новата книга на Кандис Бушнел „Дневниците на Кари Брадшоу”.

Във филма „Сексът  и градът” 2 Майли Сайръс среща  Саманта Джоунс на червения килим. На въпрос дали слуховете, свързващи я с бъдещото продължение на “Сексът и градът“, са верни, Сайръс заяви: “За първи път го чувам, но определено ще го направя. Ще бъде много яко“. /БГНЕС Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия