Форумът на TeenProblem.NET надхвърли 4 милиона мнения

 Форумът на TeenProblem.NET успя да надхвърли 4 милиона мнения, благодарение на своите близо 100 хиляди потребители. Точно поради тази причина той се нарежда в топ 10 на най-посещаваните български портали.  През годините TeenProblem.NET

2010-06-06 16:24:20
Форумът на TeenProblem.NET надхвърли 4 милиона мнения
 Форумът на TeenProblem.NET успя да надхвърли 4 милиона мнения, благодарение на своите близо 100 хиляди потребители. Точно поради тази причина той се нарежда в топ 10 на най-посещаваните български портали.

 През годините TeenProblem.NET е успял да помогне на стотици тийнейджъри да подредят мислите в главата си, да решат проблемите си и дори да се изградят като хора, личности. За съществуването си сайта е успял да се докаже като една от главните медии на България.

 Нека благодарим на създателите на обществото TeenProblem.NET, в което една не малка част от потребителите прекарват повече време отколкото с родителите си, с приятелите си. Да благодарим и на екипа, който помага в голяма степен да се чувстваме вътре по-удобно, по-уютно, да се чувстваме като у дома си.

 Благодарим и на всички вас, потребителите на TeenProblem.NET,  без които това щеше да е просто невъзможно да се случи!

 Искрено ви благодарим за подкрепата и гласуваното доверие! Пожелаваме ви приятни моменти прекарани в сайта и форума! Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия