Бутилката на холандска водка с LED етикет

Щура идея хрумнала на  хора от холандската компания  Medeа, която произвежда водка, за да  се привлече интереса на потребителите към продуктите им. Новата бутилка на водката   има LED етикет, който  може да запо

2010-06-06 12:40:08
Бутилката на холандска водка с LED етикет
Щура идея хрумнала на  хора от холандската компания  Medeа, която произвежда водка, за да  се привлече интереса на потребителите към продуктите им.


Новата бутилка на водката   има LED етикет, който  може да запомня и да показва шест различни съобщения от по  255 знака. Така може да се прочете нещо интересно, а освен това купувачите могат сами да си програмират съобщение, да напишат някакъв поздрав, наздравица, стихче или каквото и да е. 


Това става с помощта на четири копчета, които са разположени в ъглите на светодиодния екран. След програмирането и натискането на копчето ON, съобщението започва  да преминава през екрана в продължение на 3 минути. 


След изтичане на времето, бутилката автоматично се изключва за икономия на вградената батерия, която издържа 40 часа, а в режим на готовност - до една година. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия