За да бъде една жена щастлива, трябва да има четири близки приятелки

За да бъде една жена истински щастлива, освен мъж до себе си, тя трябва да има и четири верни приятелки. Това откритие не се връзва с модела, който се налага в хитовия сериал "Сексът и градът", където всяка една от героините има по три най-

2010-06-04 13:38:29
За да бъде една жена щастлива, трябва да има четири близки приятелки
За да бъде една жена истински щастлива, освен мъж до себе си, тя трябва да има и четири верни приятелки. Това откритие не се връзва с модела, който се налага в хитовия сериал "Сексът и градът", където всяка една от героините има по три най-добри приятелки. Въпреки това сериалът и двете филмови екранизации към него са повече от успешни.

Но друг сериал подкрепя напълно тезата на учените - "Отчаяни съпруги". Там героините са пет на брой - Сюзън, Линет, Габриел, Бри и Иди. Въпреки че не винаги са коректни една спрямо друга, те са много близки приятелки, които преминават през най-различни трудности. За да се стигне до тази извод е направена анкета, където половината жени на възраст между 18 и 45 години, смятат, че е хубаво една жена да има четири близки приятелки. 20% обаче са на мнение, че броят на най-добрите приятелки трябва да е три.

Повечето жени знаят, че не е важен броят на приятелките, а дали са качествени като хора. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия