Кои жени харесват мачовците?

Шотландски учени са доказали научно защо жените харесват мъжете тип "мачо". Според изследването  предпочитанията на жените зависели от това в каква страна живеят. В изследването са участвали 4794 жени на възраст между  16

2010-05-29 19:32:08
Кои жени харесват мачовците?
Шотландски учени са доказали научно защо жените харесват мъжете тип "мачо". Според изследването  предпочитанията на жените зависели от това в каква страна живеят.


В изследването са участвали 4794 жени на възраст между  16 и 40 години от 30 държави. То показало, че представителките на нежния пол от страни с ниска продължителност на живот в тежки условия, предпочитат мачовците.


Според специалистите харесването на  мускулестите мъжаги се дължало на факта, че подсъзнателно жените виждат в тях най-голямото предимство в условията на борба за оцеляване - добрият  ген. Колкото по-нисък е здравният индекс на съответната нация, толкова по-често жените избират мъже тип "мачо".


Нивото на образование, материалното състояние или възрастта нямат особено значение. Подобни мъже не се отличават с подобаваща вярност и често агресивността е тяхна втора природа. Именно затова тези мъже не са толкова популярни сред жените от благоденстващите държави. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия