Талисмани на 2010 година

Знаем, че 2010 година е годината  Металния Тигър, според Източния зодиак. Управлявайки тази година, Металният Тигър няма да  ви позволи да си живеете мирно и тихо, трябва да сте готови за изненади и промени, както и за  бързи решени

2010-05-29 18:58:59
Талисмани на 2010 година
Знаем, че 2010 година е годината  Металния Тигър, според Източния зодиак. Управлявайки тази година, Металният Тигър няма да  ви позволи да си живеете мирно и тихо, трябва да сте готови за изненади и промени, както и за  бързи решения.


За да можете да намерите по-лесно изход от затрудненията, ще ви помогнат талисманите, които обаче трябва да бъдат подбрани според вашия знак от Източния зодиак.


Тигърът трябва да носи пръстен  с обсидиан. Той ще предпази представителите на този знак от галвозамайване и от опасността да изгубят връзка с реалността.


Заекът трябва да има малка фигурка или украшение във формата на змия - тя ще му помогне да побеждава във всяка ситуация, особено, ако е неочаквана.


Драконът трябва да притежава ключодържател или бижу с формата на корабно кормило. Талисманът ще зарежда представителите на знака с енергия, но и ще ги предпаза от прибързани действия.


Змия - златен пръстен с гранат ще ви направи по-открити, естествени и добронамерени към околните.


За коня  е нужен малък лотосов цвят, изработен от сребро. Този талисман ще ви дърпа напред в кариерата и ще ви направи късметлии.


Козата трябва да носи медальон във формата на око. Той ще ви подтикне да преборите мързела и ще ви вдъхне увереност в собствените сили.


Малка фигурка на охлюв  ще помогне на Маймуната да държи под контрол буйния си характер и да не прибързва в действията си .


Кристанла фигурка на крилатия кон Пегас трябва да носи със себе си Петелът - тя ще му напомня да разчита единствено на себе си и упорито да преследва целите си.


Кучето трябва да носи фигурка на костенурка, изработена от тюркоаз - тя ще спомогне за адаптирането му към промените и  да  извлича изгода от тях.


Малка крисална пирамида ще дари с търпение Прасето, защото в годината на Тигъра ще му се налага често да отстъпва.


Сребърна камбанка е талисманът  на Плъха. Тя ще му позволи да се възползвa от многобройните възможности през годината и ще го пази от главозамайване.


Талисманът на Бика е бижу с формата на четирилистна детелина. Талисманът  ще улесни  контактите и ще прави действията  по-бързи и точни.

 
Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия