Ще се класира ли Миро за финала на Евровизия 2010?

Според резултатите от традиционното гласуване на журналистите в пресцентъра на Евровизия 2010 в норвежката столица Осло, Миро, който ще представи страната ни с песента „Ангел си ти”, няма да се класира за финала на конкурса. Миро щ

2010-05-26 19:12:55
Ще се класира ли Миро за финала на Евровизия 2010?
Според резултатите от традиционното гласуване на журналистите в пресцентъра на Евровизия 2010 в норвежката столица Осло, Миро, който ще представи страната ни с песента „Ангел си ти”, няма да се класира за финала на конкурса.

Миро ще пее утре на втория полуфинал, в който ще участват и изпълнителите на Азербайджан, Армения, Грузия, Дания, Израел, Ирландия, Кипър, Литва, Румъния, Словения, Турция, Украйна, Холандия, Хърватска, Швейцария и Швеция. Десет от тях ще се класират за финала на Евровизия 2010, който ще се проведе на 29 май.

Според гласуването на журналистите обаче, Миро няма да е сред финалистите. Нашият изпълнител е поставен от представителите на медиите чак на 13 място.

Кой реално ще се класира за финала на Евровизия 2010 обаче се определя от вота на зрителите и специално подбрано жури, така че все още нищо не е сигурно...
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия