По бенките може да се съди за характера

Още древните гърци са започнали да тълкуват бенките в зависимост от това, къде са разположени, по цвета и големината им. Според езотериците, разположението на бенките върху човешкото тяло има значение. По този начин се определя характера, какт

2010-05-26 00:12:19
По бенките може да се съди за характера
Още древните гърци са започнали да тълкуват бенките в зависимост от това, къде са разположени, по цвета и големината им.

Според езотериците, разположението на бенките върху човешкото тяло има значение. По този начин се определя характера, както и близкото бъдеще на даден човек.

Ето и значението на бенките според тяхното разположение:

Ако бенката е на глезена на мъж, това означава, че той е доста плашлив, ако обаче е на глезена на жена, то тя е интелигентна, духовита и много смела.

Ако имате бенка на гърба, вие трудно се  доверявате, проверявате всеки факт и събирате нужните документи, преди да се впуснете в каквото и да било начинание.

Ако бенката ви е на гърдите, вие често ще се сблъсквате със затруднения, но ще успявате да се измъкнете от тях с повече усилия.

Ако имате бенка на лицето и  ако тя е на брадичката, вие сте щастливци по рождение и сте много гостоприемни. Ако е на лявата буза, може да преживеете и някои разочарования.

Ако имате бенка на носа, на вас  ви липсва дисциплина. Ако тя се намира на и около веждата, вие сте работливи, упорити и целенасочени.

Бенка на шията показва, че ще бъдете щастливи и богати, ако е в задната й част. В случай, че е от едната й страна, ще преживеете възходи и падения, може обаче да получите и наследство.

Бенка на ръката - това означава, че вие сте възпитани и добронамерени. Ако е на лявата ръка, ще се радвате на богатство и здраве.

Бенка на пръста пък означава, че понякога сте нечестни и правите от мухата слон.     Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия